Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Fingerkrockarn:.

Jag är en sån som försöker fingerkrocka.
Tyngre än en smekning lättare än en smocka.

Topp mot topp, över disken eller på bussen.
Även på ledstången, jag gör allt för rushen.

Jag är en såndär lömsk fingerkrockare.
Jag är nog inte ensam, för visst lockar´e.




Fri vers av Q999Q
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-02-15 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick