Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Höstdrömmar:.

Drömmar
strömmar

in
genom min dörr.




Vaknar
slaknar

precis
som alltid förr




Fri vers av Q999Q
Läst 1074 gånger
Publicerad 2006-02-16 01:15



Bookmark and Share


  Andreas Safer
grym, men nått sakans i rytmen. man skulle kunna ändra exempelvs såhär:

"Drömmar
strömmar
in
genom min dörr."

eller

"Drömmar
strömmar
in
genom dörr."
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick