Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je t'aime ...

jag kan känna din närhet

dina varma andetag i nacken

varsamt omfamnar du mig

vaggar mig till världens vackraste dröm

 

jag känner din starka vilja

att leda mig ur mörka farhågor

 

jag känner dina varma händer

som ständigt håller fast vid mina

din härliga skratt väcker mig ur livets koma

 

men när jag tittar bakåt

 

ser jag bara min egen skugga

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-25 11:01



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
berör
2012-07-26

    Ken Cassel
Hihii

Ja, du Thu

Vad ska man säga om det här

Inget annat än jätte bra :)

Kramar
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...jag skulle vilja ha ett annat slut...
2012-07-25

    ej medlem längre
tres bien!*
2012-07-25

  TT
...gripande och berörande...avslutningen gör att värmen i texten får extra glöd tack vare de kalla sista raderna...berörande och bra!
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One