Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar kring nya poeter.se


Någon annan som undrar angående de nya uppdateringarna på poeter?

Jag vet att jag och andra har tyckt att det varit lite småstrul med den nya poeter.se.

Jag tyckte först det var bra man kunde välja vilken typ av kommentarer man ville ha, men upptäckte snart att folk skriver färre kommentarer nu, då man ju får välja "konstruktiv kritik" om man vill få nån kommentar, för väljer man "uppmuntrande" så känns det ju urskumt, jag vill kunna få både och, ha fler valalternativ.

Det blev färre kommentarer plötsligt på det man skriver, känns som vissa inte vågar skriva då de vet man har valt "konstruktiv kritik"-alternativet och därför inte skriver något då de inte har något konstruktiv att skriva och det bidrar till att färre då skriver de tycker något är bra med då det inte är en så konstruktiv kritik, utan snarare uppmuntrande.

Jag tycker det måste finnas fler alternativ, känns lite sterilt nu.

Däremot ett stort plus att man iaf kan välja om man vill låta bara medlemmar läsa texten men dessvärre syns den då inte bland sina egna samlade texter heller då...

Vad tycker ni? Tyck gärna till! :)

Om redaktionen läser detta:
Går det göra något tillägg angående vilken typ av kritik man vill ha???


Vänligen /M




Övriga genrer av Magica VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-26 17:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja ta bort alternativen de förvirrar...
2012-07-31

  Anders Nordlander VIP
Håller med dig, varför ska det vara uppdelat? Folk ska väl kunna vara snälla ändå... eller?
2012-07-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
det kunde kanske även stå 'Alla sorters kommentarer':)
2012-07-26

  Redaktion poeter.se VIP
Eftersom aktiviteten generellt gått ner nu de senaste dagarna på grund av det fina vädret tror jag det har en större inverkan än något annat.

Om du väljer alternativet konstruktiv kritik som också är det förvalda alternativet så skiljer sig absolut inget mot hur det var tidigare. Själva kommentarssidan ser ut som innan. Om du där emot väljer t.ex. uppmuntrande kritik så kommer en tilläggs text. Det är det enda som skiljer ut den kommenterandes synvinkel.

Eftersom vi tidigare haft en del medlemmar som tagit illa vid sig även av saklig text kritik är tanken att man i så fall skall kunna flagga att man inte vill ha den typen av kritik genom att ange att man bara vill ha uppmuntrande kommentarer.

Mvh
Redaktionen, Poeter.se /Fredrik
2012-07-26

    ej medlem längre
jag håller med jag tycker det är väldigt konstigt att dela upp kritiken, för då måste man ju tänka "hm, passar det jag just tänkte skriva med nån av de här valen". människor kan tänka själva :)

jag tycker vi ska ta bort alla de där alternativen...
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP