Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mittemellan

antingen gör man

eller gör man inte

det finns inget försök




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-28 16:00



Bookmark and Share


  TT
...denna texten behöver jag läsa ofta...mycket visdom i orden...!!!
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Kommer ofta på mej själv med att säga till ungarna på jobbet att dom ska försöka istället för att säga; "Du kan"...
2012-07-28

    ej medlem längre
Kan man inte bara göra det lite grann kanske? :-)
När man gör så försöker man väl samtidigt?
2012-07-28

  Anoo Niskanen VIP
Så är det nog.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One