Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad


Inom räckhåll

I givande stund
klyvs min oro

Under inverkan, i min 
allt igenom valda ensamhet
läggs allt det jag vill ha 
inom räckhåll från mitt ego 

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 20:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP