Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DåNuFramtid

Jag minns när jag såg upp till er
Hur jag önskade att insidan räknades
Hur jag trodde att skönhet fullbordade
Jag saknar den tiden
Nu när allt är tomt
Att kunna leva på falska hopp
Istället för att släpas fram av ingenting




Fri vers av DearCoconut
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DearCoconut
DearCoconut