Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis

likt regnbågen

de tre magiska orden

i dess meteorologiska fenomen

som får själen

att sjunga

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-30 10:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med få ord får du det att låta fantastiskt...
2012-07-30

  Tarantaran
Brinner din sång också ?! Och själen sjunger?! Känner igen brandplatsen ;)
Du får den att se härlig ut !
2012-07-30

    ej medlem längre
Magiskt!
2012-07-30

  edikt/Benedikte
ah! vackert Thu både i form och språk:)
B
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One