Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt slut

 

Det var länge sen
jag kunde säga
att framtiden var vår
Att kärleken vinner
över lögner och svek

Glömska gjorde att
hjärtat slog i takt
medan livet rann ut

 

Tillsammans

 

Aldrig mer vi två
Den kärleken var aldrig
tillägnad oss

 

Bitterljuvt slut

 

ler trotsigt mot oss nu




Fri vers av Sländan
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-02-06 22:34



Bookmark and Share


  prinscess VIP
smärtsamt att läsa men det är väl så ibland
det man önskar skulle ha varit ,ter sig andra vägar ibland
kram vännen
2006-10-13

  Mike
En text full av smärta... Att komma till insikt kan ibland vara tufft... håller med förra komentaren att stycket

"Glömska gjorde att
hjärtat slog i takt
medan livet rann ut"

Är helt underbart skrivet! En riktigt bra text!
2006-02-09

  Rublev
Smärtamma koncentrerade rader
om en ofrånkomlig insikt
som till slut skingrar
den sövande glömskan
Starkt diktat!

Fångas särskilt av:
”Glömska gjorde att
hjärtat slog i takt
medan livet rann ut”
.
2006-02-08

  mb74
bra skrivet ,det kan väl vara så iblnd:)
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan