Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdags morgon

lugna stilla gryning

skänker mig tröst

molnen rör sig långsamt

sömnlöst

men storm i själen

aldrig upphör




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-31 08:07



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt, Thu :))
2012-07-31

  Sofhia Wirström
fina rader om ljus och hopp.
2012-07-31

  Tarantaran
Vackert om lugnet och trösten utanför och stormar och rörelse inombords ; set fire to the rain ?! som Adele ? Skulle inte hjälpa !?!
2012-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Varje morgon...nytt hopp.
2012-07-31

    Max Poisé
Det finns ljusning!


2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One