Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I know

du lämnar alltid efter dig

dina glittrande spår

som pyttesmå stjärnor

 

starkt lyser de i mörkret

visar mig den rätta vägen

hem till din ljuva vrå

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-01 09:08



Bookmark and Share


  Tarantaran
Fin , inspirerande dikt ! Vackra lysande stjärnspår ! You " lucky dog " , dancing on air ;)
2012-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att ha en
stigfinnare
nära inte illa
detta skriveriet
jag mycket gilla!
***************
2012-08-01

  TT
....gillar denna...människor man gillar lämnar alltid något vackert efter sej när de går...
2012-08-01

    Ken Cassel
Tjusigt Thu :)
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med nåt som visar vägen...
2012-08-01

  Daniela I
Jätte bra skrivet perfekt Thu applåd :)
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One