Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I grumliga vatten

ängslighet att säga fel

att låta hjärtat tala så framfusigt

känslan om här och nu prioriteras

dubbel- eller enkelriktad

det är frågan

 

möter tystnad

en obekväm kamrat

han lär mig ett och annat

som jag aldrig behärskar

när jag ställer en fråga

studsar han tillbaka

med ännu mer tystnad

som jag aldrig gillar

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-01 21:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tänk om vi bara vågade ...fint skriftat
2012-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Frågar man aldrig får man inga svar...
2012-08-02

    Ken Cassel
Hm!

Ja, det här var i det grumligaste laget, Thu :)

Bra skrivet

Kramar

2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One