Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förälskelse! otroligt vacker men inte alltid lätt.


Tanker just nu!

Du är mer än vad jag kan begära! så ljuvlig och ren.
Din röst är så klar och fin, fast än du inte tycker att du kan sjunga.
När jag frågar något vågar du öppna ditt hjärta för mig och säga som det är.
När du talar vill jag lyssna in vart ord du har att säga, för att jag har dig så kär.
För i allt vi har att dela finns orden som flätar oss samman.
Jag berättar om mig och du om dig.
Och i våra samtal väcks en gränslös kärlek i alla fall från mig.
Jag är den jag är och du och du dömer aldrig mig.
Inte heller jag skulle kunna döma döma fina dig.
Det känns så sällsynt att träffa en sådan tjej.

Ditt hår glänser lika vackert som en sommaräng och det doftar ljuvligt som blommorna på den.
Dina ögon glittrar som ett vindstilla vatten till havs.
Du ler och värmer du mitt hjärta, hela ditt ansikte visar att du är fylld med den kraft jag söker.
Du är inta falsk, talar inte osanning och undanhåller du något är det inte enbart för att vinn på det själv.
Du vill bara inte såra någon annan.

Du försöker leva som du lär. Älska alla, även den du inte vill.
Tyvärr är det ofta de dras till.
Så jag ber, ber om ett under till att något skall ske.
Även om vår kärlek går under går det lätta att känna och se.
Och så småning om kan du förälska dig en person som mer lik mig.
som vill älska dig mer än vad han älskar sig.
Det finns mycket att säga, men tiden är knapp.
så vad än du säger mig och vart än du är.
Så finns du i mitt hjärta, ack där har jag dig kär!




Fri vers av beachleffe
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-01 23:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

beachleffe