Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt den blinde se ljuset

Det svåra i livet är inte att låta bli att göra fel mot andra.
Det svåra är att göra gott! Att gå genom livet med ett rent samvete och ett obefläckat hjärta!
Hitta din innre kärlek till dig själv och sprid den med glädje till dem som aldrig kommit till insikt om den. Din egna insikt är gjord för att dela.
De blinda som är utan hopp kan inte se ljuset.
Ändå kan du ge dem ett ögonblick av ljusets hopp.
Även en förblindad kan känna solens varma sken mot dess kind.




Fri vers av beachleffe
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-17 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

beachleffe