Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedag?

förfallet
vridna skepnader
tar över ur hörnen
ur ögonen

hon går ner
på knä
och ropar ut
allt ont, såren som svider

bränner

hål i oss




Fri vers (Fri form) av Anna Wilson
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-01 23:43



Bookmark and Share


  Johannes
Jag gillar bilderna du målar upp. Framförallt första stycket är riktigt snyggt. Personligen skulle jag dock skippa frågetecknet i titeln.


2012-11-27

    nånja
jävligt overloadig, aj!
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson