Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tänker på mig

ditt inre

dina sinnen

känslor

vreden

inte alltid du visar dem utåt

inte alltid jag ser

vad som sker inuti dig

 

ändå ...

 

kommer den lilla känslan

från fjärran

sveper in mig i ett drömmande land

där vi håller hand i hand

 

den virtuella beröringen

är vårt kärleksspråk

och just nu

njuter jag av min lilla lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-03 07:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med små bokstäver som liksom viskar berör du på djupet.
2012-08-03

    Ken Cassel
Åh, så tjusigt Thu :))

Det här alstret får mig att skina upp som en sol

Hihihii

Kramar
2012-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, du får leva i nuet...
2012-08-03

  träsnidaren
Personen som du skriver till är VERKLIGEN lyckligt lottad! Hoppas han/hon vet om det!

Mycket vackert som alltid. DU är verkligen bra!
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One