Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mottagare


Det är ju bara facetter säger han.
Och doppar gitarren mellan sångerna.
Stranden är lång som ett avstånd.
Gråheten jagar liksom riktigt.

Jag samlar stenar.
Räknar takterna mellan sandkornen.

Bara säger jag.

Och vrider mig ut.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP