Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre flöden


ur en enda droppe från mitt inre flöde

fann jag mig

under en lätt beröring

i en hastig rörelse 
svepte handen bort
min inre strid 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-04 18:53



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert berörande vännen,
2012-09-04

  anits VIP
Mjukt och fint skrivit, ett
inre lugn att vila i
2012-08-05

    ej medlem längre
Varma trygga ord att vila i.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP