Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp



Idag saknar jag orden
den nya, som blänker och skimrar
Oberörda, oanvända
knivskarpt berörande

Bara de gamla
ligger och skräpar
Avskavda och slitna
trötta på förakt och slitage

Så därför sitter jag stum
med ivriga, skrivtunga fingrar
Som inte får forma tankar
på vägen från mig, till dig




Fri vers av Svenarne Jansson
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-08-05 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson