Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall


Allt det mjuka, vita
lindrar varsamt stunden
Smärtan, och det svåra
i sin svala linda

Nu i vinterns stunder
må vi väl begrunda
Stund som kom och gick
bortom nu, och sedan

En visa, aldrig sjungen
i en tid av frost och smärta
Dessa dagar av vithet och mörker
som sakta kom, och gick




Fri vers av Svenarne Jansson
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-02-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson