Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker


Så talar alla mina böcker
till mig - stillsamt
på böckers vis

och säger,
Vi har ingen sanning
inget hopp, eller förtröstan

Vi berättar bara
om det som var, en gång
om liv, som kom och gick

Till tröst,
för mig som läser
en stilla stund, i livet




Fri vers av Svenarne Jansson
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-02-17 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson