Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plymouth Satellite 1967 SOL GUL


REGN :) Är bra att ha...


Det trummar mot plåttaket
Regnet öser ner

Sitter i den sköna soffan
Ser ut genom fönstret

En katt har sökt skydd under en bil
Grannen tar ner sin tvätt från linan

Jag tar på mig stövlarna tar med mig en röd hink
Fyller den med med varmvatten en gul svamp guppar på ytan

Går till bilen sveper med svampen
Bilen ser nu ut som en gräddtårta

Tar ut slangen spolar av bilen tillsammans med regnet
Skådar mitt verk känner mig nöjd åker in i garaget

Torkar den torr rengör rutor damsuger allt
Vinylen glänser byter torkare dom gamla är torra

Vaxar hela bilen den skiner som en sol min fina gula bil är klar
Jag älskar regn för sen kommer solen



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-07 19:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du är så underbar på att orda!
Kul att få läsa dina dikter i våran Piteå-Tidning :-)

/krma
2012-08-08

    ej medlem längre
Fint!
2012-08-08

    Ken Cassel
Ja, men nu får det vara nog med regn

för det har ju inte ens hunnit bli någon

riktig sommar ännu..:)

Kramar
2012-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, efter regn kommer alltid sol...så mysigt skrivet.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP