Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm jag hade, ångesten att åka hem börjar väl smya in i mitt undermedvetna...


Jag drömde om dig

Jag drömde om dig inatt
en sån där dröm
där allt känns för verkligt
och för kort
vi var på en äng
och du sköt ankor och fåglar
och jag låg bredvid och tittade upp i skyn
och jag kände mig trygg
som när jag liten


Du höll armen om mina axlar
och log beskyddande
och frågade om någon hade gjort mig illa
för ingen får göra illa din lilla flicka
och medans jag log tillbaks
och kände glädje
för hur beskyddande du var
och hur mycket du älskade mig
kände jag inte
hur armen runtom min hals klämde åt


Jag drömde om dig inatt
hur du tog allt vi byggt upp
och sköt bort allt hopp
och ibland vill jag bara tillbaks
och vara en liten flicka igen
och bara ligga på ängar
och stirra upp i skyn
och glömma
att jag aldrig kommer att lita på dig igen




Fri vers av Mary A.
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-08 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mary A.