Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek stannar kvar ibland...


Jag har sparat ord i burkar och gamla skokartonger

Jag har sparat ord
i burkar
och gamla skokartonger

I sentimentala försök
att bevara känslor
som borde begravas
istället för att sparas

Jag har gjort
en minneslucka
där har jag sparat
dina andetag
och hur de kändes
mot min hud
som om det vore den bästa känslan
någonsin

Jag har en plats i hjärtat
där dina ögon glimtar
och du ler lekfullt
som om du inte ville gå

Jag har en del i mig
som alltid kommer vänta
fast att åren har gått
och tiden har runnit ut
och jag älskar någon annan
som inte är du

Det finns en plats,
någonstans,
för dig och mig
fast att vi aldrig nådde dit




Fri vers av Mary A.
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 08:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina lite vemodiga ord...minnen från förr...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mary A.