Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att fåfängan i att försöka sätta in människor i olika fack och tala om " hurdana de är ...! " bara genom den lilla prismabit de för tillfället visar ... VI är så mycket mer ...!


JAG ...?

 

Joo ...!

Jag kan både vara rolig

och orolig ...

liksom klok och vis

men också dum och stum

och envis som en gris ...

och prata som en kvarn

eller vara glad som ett barn ...

Ååå ... ibland är jag sur

eller ryter som ett djur

Stundom far jag runt

som en vettvilligt sprakande raket

annars kan jag ligga helt sladdrigt slak

som en platt och urvattnad

manet ...

 

Jaa ...!

Jag kan nog vara

på många olika sätt

och inget enskilt är helt rätt ...

Allt detta är en del av mig ...

Jag är en MÄNNISKA

med andra ord ...

fast jag ÄR en MAN

och ingen tjej ...!

Sjung hopp fallerallan lej

Ååå ... kram på Dig!!!




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 01:17



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Viktiga ord,vi har våra olika sidor alla lika rätt. Kram på dig med.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge