Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det

lyckliga stunder

runt omkring

ser grönt




Fri vers av Rise Little One
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-09 15:35



Bookmark and Share


  Järnkatten
Jupp, viktigaste rummet i huset är utanför väggarna :)..
2012-08-15

  Linda CH VIP
Riktigt skön mjuk text. Ger glädje!
2012-08-09

  NågonAnnans
Grönt är skönt :)
2012-08-09

    Ken Cassel
:-)) hihi
2012-08-09

    ej medlem längre
Skulle aldrig lämna huset i rött.
2012-08-09

    lory
stark o enkelt med underbar budskap..kram fina thu
2012-08-09

    ordskalv
Fint. Eller rött som är kärlekens färg.
2012-08-09

  Tarantaran
När man ser rött är man inte på samma sätt lycklig, tror jag;)
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One