Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdsändring


Det är ju precis så. Säger hon och lägger det gröna i lobotomeringen vid sidan av det korrekta ordet för blå.

Se!

Exakt samma.

Men nu. Säger hon med skrattglimmer och skälvningstår.

Vill jag faktiskt annorlunda. Nu vill jag stå mitt i manegen. Precis där allting samlas. Där regnet skiftar efter längtansönskningarna. Där himlen finner vägen ned. Och lägger till.

Jo. Säger hon.

Skräcken är stor. Inlärd. Injicerad. Inpräntad. Tatuerad över hudens skörhet. Och i ögonens botten. För man lär sig ju snabbt bland en flock av hyenor. Att bryta sig själv. Inifrån.

Men så händer det. En dag.

På vägen mellan två trapetser av svart. Något så märkligt.

Som att man måste byta riktning.

Av kärlek.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-09 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP