Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Taran för förfinade synpunkter


Till kärleken

solstrålen landar

latar sig på det våta gräset

tillsammans med naturen

talar vi ut om kärleken

suddiga minnen gör sinnen dimmiga

för evigt stannar den gamla kärleken

snälla, håll den intima stunden kvar

har också lagt till

några honungssöta kyssar på den

himlen

molnet

inlindas i höstvärmen

åk iväg nu tankarna

låt lusten att leva uppkomma

tillsammans med gamla sinnen

vinkar farväl till gamla minnen

om ni har tid

kom tillbaka

hälsa på för stunden

låt inte oklara mörka trådar

trassla till något mer

det regnar och snöar snart

men värmen återstår för alltid vännen

den gamla melodin spelar upp sakta

ton för ton

önskar att jag skulle kunna nå

alla planeter

i denna tysta natten

min djupa kärlek för dig

aldrig skulle den släcka sin törst

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-11 11:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den var väl okej, Thu

Men inte mycket mer än så...

Skoja bara! :)

Kramar i massor...

2012-08-11

  Gabrielle Laurèntzen
Himmelskt!
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina, varma ord...njuter.
2012-08-11

    ej medlem längre
Livsbejakande!
2012-08-11

  Tarantaran
Jag säger åhh!! Så sinnligt, så vackert;
så underbart skrivet;)
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One