Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma jag smakat ...

 

 

 

 

 

sammet i sinnen

graciös tanke talar tyst

lycka i min hand

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-11 16:15



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Va?

Vilka blyga tankar...

Om du hade skrivit på slutet

när du läste

dess blyga tankar

som jag hade skrivit ner

Då hade jag kunnat förstå dig, Thu

Nä, för på det här alstret har du ju inte skrivit ner

några blyga tankar?

Ännu mera kramar :)

Ken
2012-08-11

  Lynx63 VIP
:)
2012-08-11

    ej medlem längre
Fråga inte mig! *L*
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ojoj...
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One