Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång i tiden

höll länge dina händer

i mina

svalde ner sorgen

på väg in i framtiden

 

tungt i själen

saknaden var redan där

innan jag själv ryckte upp mig

från roten

 

kväll efter kväll

satt stilla vid mitt nya fönster

räknade grannens fönsterljus

som tändes ett efter ett

 

tomhetskänsla

hälsade på

som klumpen i halsen

och tårarna

blev mina objudna gäster

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 130 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-12 09:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mötas och skiljas......med känsla beskrivet.
2012-08-12

    Ken Cassel
Så kan det vara Thu då två människor bor

så långt ifrån varandra...

Men bra förmedlat :)

Kramar
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One