Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande

jag har länge letat

efter dig

rest genom stad efter stad

land efter land

oavsett årstid

kan inte ditt namn

men jag vet

vi kommer att känna igen varann

 

en dag

 

läste jag ett av dina alster

någonstans

om din största längtan

efter en sann reskamrat

 

jag skriver till dig

utan tvekan

och våra ord

rusar bara fram

omfamnar varann

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-12 10:29



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2012-08-13

    ej medlem längre
Ett vackert letande med ord som berör.
2012-08-12

  Järnkatten
Mycket fint Thu, känns igen, underbart formulerat..
2012-08-12

  Tarantaran
Härligt att hitta den man söker!
En vacker kärleksdikt ;)
2012-08-12

    Ken Cassel
Tjusigt, Thu! :)
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One