Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och alltid


Jag skriver dig nära
dina andetag mot min hud
och din värme vilandes i min
du ... så fint flätad in i allt som är jag

Jag skriver dig närmre
som den skröpligaste vackerhet
som sedd och älskad rakt
och utan ... ja utan allt det där
men med ... med allt detta

Jag skriver dig närmast
just där jag vilar mot ditt bröst
som en liten älva som smugit sig in
i det liv som är ditt och
vars kärlek ligger i den hand som känner 

Dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-12 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP