Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot efteråt

 

och så vidare

slingrar spåren längs livet

njut av utsikten




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-13 04:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sköna ord till skön musik för alla vandrare i livet
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP