Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsamt

nerför backen

på mina rullskridskor

bromsarna fungerar ej

panikslagen

kastar jag mig ut

och direkt in ...

i dig ...

fejkar därför

död!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-13 13:06



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Också bra, men hade nog själv på slutet skrivit

kastar jag mig ut

och direkt in i din famn, där jag fejkar död..:)

Kramar

Ken
2012-08-13

    lory
dolda motiv och mycket under yttan,tackar för metaforer
2012-08-13

    ej medlem längre
God läsning!
2012-08-13

  Tarantaran
Du verkar ha roligt!
Man blir glad av dina
texter;)
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One