Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopphjärta trots allt


Kom!

Lägg din orossjäl till sidan. En liten stund.
Mellan bekymmer och tungtankar.

Ser du?

Vattenpyttarna med regnbågsstänk.
Glassen med guff som väntar på. Ett slick.
Det hemliga nynnandet. Vid sidan av vägen.
Trotsalltskimret. Som ligger så fint.
Mellan hoppstegen.

Jag vet. Ditt hjärta slår orosslag.

Men i allting. Finns det liv. Också för dig.
Och om du sedan står stilla en stund.

Blåser jag kärlek. I hjärtat. Ditt.

Så försiktigt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-14 15:02



Bookmark and Share


    Anna Vinterstjärna*
Fin dikt med många fina uttryck som jag gillade att läsa.
2012-08-15

  kerstin skriver VIP
men åh.. det där trotsalltskimret, ja, bara så..

2012-08-14

  Erik H.J Hultin
Vilken ömsint och förtrollande försvissning om hopp! Ditt sensibla och underfundigt detaljrika språk har en säkerhet och en naivitetens visdom som bara återfinns hos de verkligt stora bardboksförfattarna. Ett fjäderlätt och konstrikt alvar i detta. Underbart!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP