Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Jag vill se dig le, höra ditt skratt.
Kanske klä av oss nakna och leka tafatt?




Fri vers av Dyngsur
Läst 115 gånger
Publicerad 2012-08-16 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dyngsur