Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maratonsamtal från Trelleborgs lasarett.

Jag hör dig andas genom luren, du låter lugn
Mina tankar är på en evighet, en evighet av ögonblick
Tre veckors evighet
En nedräkning till ett nytt liv...kanske till samma...kanske tillsammans
Ensamheten kvarstår, självständigheten likaså
En dimmig gemenskap och ett suddigt löfte är allt vi kan ge dig
Du är tre veckor av ögonblick innan du finns...




Fri vers av Dyngsur
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-09-02 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dyngsur