Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag ville ge dig något
och jag ville ha något av dig,

något du inte hade,
något jag inte hade.




Fri vers av The_wolf_poet64
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-08-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_wolf_poet64
The_wolf_poet64