Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gjorde denna när jag var ensam hämma en gång :). P.S jag skriver på en iPhone D.S


Death of darkness

I'm death of the darkness
because iam Mr nobody!

I'm sad because all attention is
giving to a girl not Mr Nobody.




Fri vers av The_wolf_poet64
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-08-16 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_wolf_poet64
The_wolf_poet64