Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Det finns rum som är tysta,
Det finns rum som är högljudda,
Det finns rum som är kalla,
Det finns rum som är varma.

I alla rum finns det någon,
I alla rum finns det någon som gråter,
I alla rum finns det någon som är glad.

I alla rum finns det någon som är död,
I alla rum finns det någon som lever,
I alla rum finns det någon som tänker,
I alla rum finns det någon som hoppas.

I dom här rummen finns din själ med,
Du kan gå här i från för du finns.




Fri vers (Fri form) av The_wolf_poet64
Läst 174 gånger
Publicerad 2013-07-10 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_wolf_poet64
The_wolf_poet64