Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodtörst

Rovdjuret jagar för att överleva.

Jan Guilleo
Jagar för lusten och spänningens skull.


Blodtörsten följer människan.


Ensamheten följer djuret.




Bunden vers av Trazan
Läst 269 gånger
Publicerad 2012-08-19 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan