Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

operation

som ljudet
av en porlande bäck

rinner dimman in

skingrar
mörka tankar

tar mig
till en vacker plats




Fri vers av franz
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästan som ett mantra...en meditation. Fint!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz