Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sågspån

det glada sällskapet
pratar minnen

dränker
minnen
sorger

blir lyckliga

jag suger upp
deras lycka

gör den till min
förgör marken
under deras fötter




Fri vers av franz
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svarta tankar med styrka i.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz