Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgons promenad

i det gröna

vandrade mitt sinne

där det trivdes bäst

 

fick höra

om dess sorg

och saknad

 

tiden tickade sakta förbi

minnen bleknade

 

mitt i tystnaden

kramade vi om varandra

lugnet återkommit

och styrkan

valde att stanna




Fri vers av Rise Little One
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-20 09:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart lugn i dina ord...
2012-08-20

    ej medlem längre
Känsliga ord med stort vemod...och en skönhet som berör.
2012-08-20

    Ken Cassel
Fint Thu :)

Kramar
2012-08-20

  Ljusletaren
Underbar bild och fina ord/kram
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One