Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekt II


Hissar och marmelad.
Är en underfundig kombination
av synnerligen oseriösa tankar.

Jag vill fråga dig.

Kan man skriva skratt för många gånger?
Får man hoppsa i stället för att gå?

Jo.

Ja.

Jag vet.

Förnuftet är viktigt.
Faktiskt.
Jag vet det.

Men just nu.
Precis just nu.
Låter jag marmeladhjärtat bubbla.
Och det andra. Fylla varje. Liten del av mig. I synnerhet. Där.

Du vet?

Och det är ju i grunden. Altsammans ditt fel.

Eller hur?

Så.

Kommer du?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-21 15:08



Bookmark and Share


  Nanna X
bra fråga
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP