Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en dam jag mötte i livets labyrint...


Fyrkantsvågen

Fyrkantsvågen inom mig stötte ihop med
sexhundra-cellen i ett vektorrum av
himlaborna panoraman.

Där i mitten av de sammanblandade universumen,
möttes jag av ljuva leenden från den gestalt som var
som en 9x9x9 rubik's kub med ett sfäriskt
hölje av spektakulära sinnesrörelser.

Jag blev exalterad likt en ängspiplärkas vackra
sång, när hennes sinnes mun öppnade sig och
dess tunga förförde mitt lystna öra.

Likt violin i pizzicato brann tiden ner till
noll och dess nolla likt en evighetsvåg!
För där i hennes ögon blev sällsam
natt, passionerad dagbräckning.

Åh min ljuva fyrkantsvåg som gled energiskt
tvärsigenom det förföriska bruset som
kom ur hennes hjärnas mun.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren