Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..äR jaG ett dJur då??

..älskar mina djur..dom älskar mig..dom är känslor..kärlek på högsta nivå..med dom får man älska gränslöst..med dom får man känna som man vill..jag känner vad dom känner..dom känner mig..just nu regnar det på dom..dom skriker tyst..KOM OCH TA INN OSS...ÄLSKAR DU OSS INTE LÄNGRE?..så vad måste jag göra då..jo..gå och ta in dom såklart..dom får ju inte tro att jag inte ÄLSKAR dom!!..är jag ett djur nu då..??




Fri vers av kråkan VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-08-22 09:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Djuren är full av känslor, och många gånger bättre vän än människor !

2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP