Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dudialog


Jag vet.

Jag är en besvärlig enitet.
En nedfallen Andeliten
mellan elefanter och röda skor.

Bortbytt. I ögonblicket.
Nu. Återvänd.

Minns du?

Du fann mig.

Och jag öppnade mig i skenet av en eldslukares kärlek.
Lika hungrig. Lika skälvande.

Som du.

Och nu. Flätar jag mig nära, älskling. Känner du?

Hur jag så försiktigt
lägger allt det finaste.

Där.

Inuti.

Dig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-22 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP