Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon bor i mina tankar i dag och därför repriserar jag denna lilla skapelse till en älskad och evigt saknad fyrbent livskamrats minne.


din viloplats

~~~


intill en landsväg
alldeles invid ett av åren ärrat äppelträd
en ensam blomma reser sig högt
vajar stillsamt i vinden
lysande så gul



minner om dig




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-02-08 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mysigt Vackert! Jag fick rent utav gåshud när jag läste denna lilla söta dikt till minne av din fyrbenta vän. Jag vet hur det känns - som den djurälskare jag är :)
2006-02-18

  swimsus@gmail.com
Så fint skrivet..Kan i tanken relatera till en vän med dina rader.
2006-02-11

    Bodil Sandberg
Verkligen en mycket vacker dikt....kram
2006-02-10

    bestående
detaljerna gör texten jättebra. ditt sätt att skriva är fantastiskt.
2006-02-10

    ej medlem längre
Ååh så vackert och älskvärt skrivet!

Eventuellt skulle man kanske kunna srkiva "påminner om..." i sista raden, men då blir ju meningen förvisso lite annorlunda... *funderar lite*
2006-02-08

  JMR
otroligt vackra ord till din fyrbenta vän.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan