Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret faller

du har sårat mig

djupt

men jag vill inte tänka på

det

låtsas som det regnar

ler

sjunger

dansar

som ingenting har hänt

men

på natten

vaknar svidande sår upp

med full styrka ...

 

... i tystnad

vandrar mina varma tårar neråt

smeker mig varsamt

längs mina kinder

det gör oerhört ont ...

 

men snart

är det över ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-24 13:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt men hoppfullt...
2012-08-24

    ej medlem längre
Sorg i dina ord....som känns när jag läser.
2012-08-24

  Järnkatten
Starkt berörande, hoppas det blir bättre..
2012-08-24

    Ken Cassel
Det där lät tungt, Thu :)

Vart nästan lite svettig där om det där hade

handlat om mig...

Hu-jeda mig!!!

Kramar
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One